Silvart logo 300res
Silvart logo 150resoluutio musta

Silvart on vuonna 2015 perustettu yhden naisen pienyritys Lohjalta. Mutta kuka sen parissa oikein häärää ja mistä kaikki sai alkunsa?

Matka hoitajasta karkkikoruyrittäjäksi

Kaikki alkoi pelkästä harrastuksesta. Itseasiassa koko harrastus sai kimmokkeen keväällä 2014 työssäoppimisjaksolta, jossa viimeistelin lähihoitajan opintojani. Toimin ohjaaja-harjoittelijana Lohjan kulttuuripajalla, ja innostuin kädentaito-ryhmässä toden teolla savimassan käsittelystä. Hyvin pian siitä tieni vei askartelukauppaan ja tutustuin ensi kertaa polymeerimassaan.

Ensimmäisiä töitäni taisi olla donitsit ja kettu-magneetit. Ostin erilaisia työvälineitä ja harjoittelin massan työstöä, se oli heti alusta asti juuri se minun juttu. Luovaa käsillä tekemistä, ilon tunnetta, kun näkee omien käsien tuotoksia. Mutta tietenkin turhautumista, töiden liiskaamista ja hermojen menetystä! Mestariksi ei synnytä, vaan sitä varten harjoitellaan. Yhä tänä päivänäkin..

Ennen toiminimen perustamista olin irtisanoutunut oman alani töistä. Työpaikasta josta tarjottiin minulle vakituinen paikka, ja jota olin kovin toivonut. Se ei kuitenkaan tuntunut omalta. Kaipasin jotakin muutosta työelämään, jotakin millä pystyisin tuomaan esiin omaa taiteellisuutta. Omaan henkiseen hyvinvointiini vaikutti myös, että odotin toista lastani ja hoitotyöt kävivät liian rankaksi. Jäin sairauslomalle, josta siirryin ajallaan äitiyslomalle.


Korujen tekeminen osoittautui hyvin koukuttavaksi. Ideat sinkoilivat päässä ja huomasin istuvani työpöydän äärellä vielä keskiyöllä. Pian tuttavapiirissäni ja erilaisissa facebook-ryhmissä haluttiin jo ostaa korujani. Sitten se kävi mielessä: toiminimi. Mutta enpä osannut suurimmissa haaveissanikaan uskoa, että ihan tosiaan tästä tulee minulle päivätyö! Loin ensimmäisenä Silvart korut- facebook sivun josta hommat sitten lähtivät kunnolla käyntiin, ja tilauksia alkoi tulla aina vain tiuhempaan tahtiin. Päivät hoidin kotia ja lapsia, illat työskentelin massan parissa.

Pitkään tein töitä tilausten mukaan, kunnes 2016 syksyllä avautui Silvartin verkkokauppa. Ja täytyy sanoa, että siitä eteenpäin on nuttura viuhunut. Koruja on valmistunut jo TUHANSIA, ja Silvartin sivuilla on jo tuhansia seuraajia 

37619931 1943791102579671 2095393988281368576 n
Silvart interview 3 %28photo credit tommi waltzer%29

Käsityöyrittäjä, Silvartin perustaja Jenna Silvander

Picsart 03 08 03.32.37
Aurlahtip%c3%a4iv%c3%a4

Aurlahtipäivä, Lohja 2018

Lappeenranta
Lappeenrannan Kevätmarkkinat, 2018
Lohjan suurmarkkinat

Lohjan Suurmarkkinat, 2017

2240909 %281%29

Lohjan Syysmarkkinat, 2017

Kattilahallin kes%c3%a4markkinat

Kattilahallin kesämarkkinat, 2018

Tikkurila

Tikkurilan Kevätmarkkinat, 2018

Tammisaaren syysmarkkinat

Tammisaaren Syysmarkkinat, 2017

Vuolenkosken suvimarkkinat

Vuolenkosken Suvimarkkinat, 2017

Turku keskiaikamarkkinat

Turun Keskiaikamarkkinat, 2018

Lohja markkinart

Lohjan Kevätmarkkinat, 2018

Lohjan suurmarkkinat %282%29

Lohjan Suurmarkkinat, 2017

Lohjan syysmarkkinat

Lohjan Syysmarkkinat, 2017

Turku maalaismarkkinat2

Turun Maalaismarkkinat, 2018

Aatekaappi

Lahden Kesäkauppa Aatekaappi, 2018

Tammisaaren syysmarkkinaty

Tammisaaren Syysmarkkinat 2017

Lahden aatekaappi

Lahden Kesäkauppa, Aatekaappi. 2017

Tänä päivänä Silvart keskittyy yhä luomaan herkullisia karkkikoruja, suunnittelee uusien tilojen remontoimista, messupaikkojen varaamista... Kiirettä pitää siis!

Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää tuotteistani, ota rohkeasti yhteyttä ! Asiakaspalvelu ja laatu ovat olleet aina minulle tärkeintä, ja samalla linjalla jatketaan edelleen.

Silvart pyörii siis yhä vain perustajansa eli minun käsien kautta. Katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan, haaveissa olisi ensimmäisen työntekijän palkkaaminen, sillä kädet ja aika ei meinaa enää riittää yhdellä naisella. Nöyrimmät kiitokset siitä teille tilaajille!
-Jenna Silvander, Yrittäjä/ Silvartin omistaja
J%c3%a4lleenmyyj%c3%a4ksi

Jälleenmyyjäksi?

Silvart etsii jatkuvasti uusia jälleenmyyjiä ympäri Suomen. Onko sinulla oma putiikki taikka yritys? Tahtoisitko Silvart korujen jälleenmyyjäksi? Ota yhteyttä asiakaspalvelu@silvart.fi,
niin saat lisätietoa jälleenmyynnistä sähköpostiisi.

Asiakaspalautteita Silvartin facebook-sivuilta :

"Ihan uskomattoman nopea toimitus, vaikka tilaamani avainnauha ei ollut "suoraan hyllystä". Erittäin nopeat vastaukset ja tuotteet todella taidolla tehty, suuri suositus!""Todella nopea toimitus,aivan ihanat tuotteet,todella ystävällistä asiakaspalvelua! Suosittelen lämpimästi kaikille!"


"Nopea toimitus ja laadukkaat, huolella tehdyt avainnauhat. Kiitos!"

" Tilasin kahdet korvakorut. Toimitus nopeaa ja korut aivan ihanat! Melkein tekis mieli maistaa, kun niin aidon näköiset ovat. Kiitos! "


"Avainnauha upea ja toimitus nopea. Iso peukku suomalaiselle käsityölle. Kiitos""Todella tyytyväinen tuotteeseen ja siihen bonuksena todella nopea toimitus"


"Olen nyt tilannut parit avainnauhat ja tänään oli saapunut aivan ihana rintamerkki pillereillä varustettuna.suosittelen kyllä muillekkin..upeeta käsityötä!!"

Picsart 11 20 11.32.28
K%c3%a4sity%c3%b6kortteli

Silvart on Suomen käsityöyrittäjät SKYT ry:n jäsen

Picsart 11 20 11.19.27
Selaimesi on vanhentunut!

Lataa ajantasainen selain nähdäksesi tämän sivun oikein. Päivitä selaimeni nyt

×